Modiga ödlor

Jag tittar så sällan på tv nuförtiden, men råkade se den här Lidl-reklamen och den fick mig att skratta. Den är ju så sann! De här senaste dagarna har jag försökt njuta för fullt av dom här somriga dagarna, för man vet ju aldrig när värmen försvinner.

IMG_5610

Som jag skrev tidigare är naturen helt vild just nu. Jag fick tävla om min plats i solen med två modiga ödlor som kom väldigt nära min fot. Först var de söta, men när de kom för nära blev de lite obehagliga.

IMG_5559

IMG_5765

Egentligen har jag nog inte alls riktigt hunnit läsa något skönlitterärt, men försöker börja veckoslutsmorgnarna med att läsa något lite mer lättsamt än tentlitteratur.

IMG_5781

IMG_5795

Luncher och middagar ute i solen är något av det bästa. Jag längtar redan tillbaka till naturen!

Photo on 05-05-16 at 11.36 #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s