Falafel och studier

Ikväll hade jag gärna suttit på en brygga med ett glas skumpa i handen, gått på litteraturfestival i Helsingfors, åkt på besök till min mamma, haft en picknick i Brunnsparken, kört till Vichtis för att bada i strandbastun, ätit någon lyxig middag på en fin restaurang, skrattat med vänner eller Daniel, suttit på ett flyg till New York, sett på flera filmer i rad eller bara skrivit. Men istället blir det ett intensivt veckoslut med tentläsning och korrläsning av Daniels avhandling. På måndagen åker han till Åbo för att lämna in den och på tisdagen skriver jag min sista tent på universitetet. Jag går omkring med ett mantra i mitt huvud: “Snart, snart, snart är det över”. 

Men här i mellan studierna springer vi ner till Fafas och köper falafelbullar och meze. Supergott! Vi hinner ju göra allt det roliga sen när det är över. Snart, snart, snart. 

IMG_5998

IMG_5995

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s