Mumford & Sons

13169845_10156898158680174_2094980235_o

Trots att solen sken och sjön glittrade var det inte så svårt att lämna stugan på lördagen, eftersom vi skulle gå på konsert! På hösten när jag såg att Mumford & Sons skulle komma till Finland blev jag så lycklig. Men också orolig: vem skulle jag få med mig? Jag antog att Daniel inte var så intresserad och personen som jag alltid sprungit på konserter med (Fia) bor fortfarande i Australien. Men när jag i november ringde till Daniel med panik i rösten: biljettförsäljningen har redan börjat och jag måste måste måste få se dem, skrattade han till och sa att han självklart kommer med mig. Jej!!

I lördags var hela Hartwall arenan fullspäckad med människor och jag tror inte bandet lämnade någon oberörd (förutom kanske det äldre paret som satt framför oss hela konserten och verkade vara uttråkade?!?). Det var en dröm att äntligen få se dem live och dessutom uppträda så otroligt bra. Dessutom sprang Marcus Mumford genom arenan och in i publiken mitt i en låt. Ibland känns det som om man borde se band som Mumfrod & Sons i någon liten, trång och stämningsfull pub, istället för i megastora arenor, men denna gång lyckades de skapa en intim stämning och tog med hela publiken. Det var nog en av de bästa konserterna jag varit med om!

Mumford & Sons – The Cave

Mumford & Sons – I Will Wait

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s