Spex och kokos

Förra söndagen gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag var vid Stocka klockan elva och köade när dörrarna öppnades. Jag skulle nämligen köpa nya solglasögon och hade hela vintern spanat efter ett bra erbjudande. Alla Clubmasters jag hittade kostade kring 150, men nu fick man dem för 109 euro (+ personalförmånen) !! Jag var nog inte den enda som hade märkt detta erbjudande, utan stod faktiskt där och köade med halva ankdammen. Av någon underlig anledning var alla finlandssvenska. Men till slut fick jag mina solglasögon och nu får solen gärna skina precis varje dag!

IMG_5192

Idag tänkte jag öppna flaskan som delades ut på jobbet som tack för lyckade och galna dagar, samt gå till butiken och köpa sparris och skumpa. För idag ska det ätas sparris och imorgon är det dags för spex! Det känns som flera, flera år sen vi senast sköt våra skumpakorkar på scenen. Jag hoppas och tror att det blir ett bra spex i år!

IMG_5208

IMG_5176

P.S. Kokos är det bästa just nu. Godare än allt annat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s