Naturfenomen

13052429_10156844741950174_1309907219_o

Här sitter jag nu, i en gungstol i vår nästan färdiga stuga och njuter av vyn. För en halv timme sen sken solen, men nu börjar det snart regna. Älskar att vara här ute i naturen! Vi kom hit igår på dagen och under bara några timmar hann naturen underhålla oss med en massa olika naturfenomen. Länge undrade vi vad det var som förde så högt oljud och efter en stund insåg vi att det ju var åska! I april. Och efter det kom ösregnet, som sedan förvandlades till hagel och slutade med att det snöade slask. En timme senare var nästan alla moln borta och en ståtlig regnbåge uppenbarade sig mitt ute på sjön. När vi skulle gå och lägga oss lyste månen upp vår stuga och vi gick ut för att beundra mångatan. Det såg nästan ut som solsken:

IMG_5233

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s