Frysta blåbär och vågor på sjön

IMG_5086

IMG_5083

Alltså. Det känns ju nästan som om vi skulle ha övergett vår lägenhet i Helsingfors och flyttat in i Vichtis djupa skogar. De senaste månaderna har vi tillbringat ovanligt mycket tid här i naturen. Och jag älskar det. Vi brukar vara här högst 2-3 nätter, så jag hinner inte ens bli så rastlös. Daniel skriver på sin avhandling och jag går omkring på egna små naturpromenader och hämtar inspiration, samt har smått ångest över avhandlingen som just nu känns enormt jobbig. På kvällarna har vi Game of Thrones-maraton. Kan inte fatta att jag inte tidigare blivit beroende av den serien. Sjukt. bra. 

IMG_5107

IMG_5106

När vi kom hit på torsdagskvällen var det kvällssol och vårblåsten skapade vågor på sjön. Jag fick en extrem sommarkänsla och sjön påminde väldigt mycket om havet. Det tog en stund att inse varför det såg så somrigt ut, men det var ju för att all is hade smultit! Vi var här för bara fyra dagar sedan, och då låg det fortfarande ett tunt islager på sjön.

IMG_5137

IMG_5139

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s