Enorma fjärilar och mysiga kojor

Det har varit ett intensivt, roligt och fullspäckat dygn här i Stockholm. Vi har bakat chokladbollar, pysslat armband, spelat brädspel, tittat på Angry Birds, lekt kurragömma, blåst såpbubblor, byggt en koja, ritat och stökat till det. Idag tog vi också bussen till Fjärilshuset. Där såg vi enorma fjärilar stora som fåglar. Det gick inte att ta bilder på dem eftersom klimatet i byggnaden var som en regnskog och det bara droppade vatten längs min kamera och linsen blev alldeles suddig. Sen åt vi glass och nu sover en av flickorna på en massa kuddar på golvet medan jag jobbar och bloggar. Ett energikrävande, men givande dygn. Och idag sken dessutom solen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s