En stolt faster

stockholm6

stockholm1

stockholm2

stockholm4

stockholm3

stockholm5

Veckan här i Stockholm har gått otroligt snabbt, men ändå känns det som om jag varit här mycket längre än bara fem dagar. Det bästa har varit att få umgås med de här två empatiska, intelligenta, humoristiska, påhittiga och varma personerna. Eftersom jag ser dem så sällan märker jag så tydligt hur mycket de hela tiden växer och utvecklas till alldeles egna personligheter. Och jag måste definitivt komma oftare på besök, men det borde lösa sig i och med att jag egentligen kan jobba från både Sverige och Finland.

Och jeij, ikväll flyger Daniel hit på besök! Vi ska gå på Fotografiska och turista i fina Stockholm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s