Middagar i växthuset

IMG_8524

IMG_8540

IMG_8553

IMG_8557

IMG_8569

Jag kan inte förstå att dagarna har gått såhär fort. Det känns som om vi just stigit av tåget i Ystad och börjat vår semester här i Skåne. Men det är nu vår sista kväll och på morgonen åker Daniel och jag vidare till Köpenhamn för att stanna där i två nätter. Det känns som om vi varit här längre än fem dagar (på ett positivt sätt) och vi har redan hunnit skapa vissa rutiner. På morgnarna har vi sovit länge, druckit kaffe och sedan åkt på olika utflykter. Och om kvällarna har vi ätit goda middagar i växthuset och spelat iknow eller Cards against humanity. Det har varit fem minnesvärda, skrattfyllda och avkopplande dagar på den svenska landsbygden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s