Daniel 26 år

I slutet av augusti fyllde Daniel 26 år. Förstår inte vart tiden gått. Vi var ju 17 år när vi träffades! Skrämmande. Men hursomhelst.. Han jobbade på sin födelsedag trots att det var söndag, så jag vaknade före åtta för att laga frukost till honom. När han hade gått till jobbet bakade jag en Key lime pie som egentligen skulle ha Oreokexbotten men jag fick nöja mig med Dominokex då det inte finns Oreoes i Finland. Vid sex-tiden kom han hem och då hade jag tänkt överraska honom med att bjuda honom på en öl på Brewdog som han länge talat om att han vill besöka. Men Brewdog var stängt, så vi gick istället till Stora Robertsgatan. Där råkade vi hitta en liten ölbar med bra sortiment så det fick bli min plan B. Stället hette Tommy Knocker Craftbeer Bar och jag rekommenderar det verkligen till andra på grund av den goda ölen och musiken. Efter ölen gick vi hem och äta Daniels favorit: kräftor!

d1

d2

d3

d4

d5

d6

d8

d11

Vi fortsatte fira Daniel ännu på tisdagen då han hade en av sina få lediga dagar. Vi åt lunch i parken och sedan var det dags för minigolf vid havet.

d12

d13

d14

d15

d16

d17

Minigolf är ju alltid roligt, men vi blev nog ändå lite besvikna på den här minigolfen. Senast vi minigolfade var i San Francisco med helt galet finurliga och kreativa banor, så det var så klart i vårt minne när vi började spela. Men jag tror nog vi ändå hade varit besvikna på de här banorna, trots att vi inte skulle ha jämfört med Urban Putt i SF. Alla banor var ganska likadana och simpla, enformiga. Det enda bra med stället var att man var nära havet och fick spela i en fin omgivning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s