Ärtholmen

När alla andra var på Flow tog vi bussen ner till Ärtholmen för att se på palmer och sandstrand. Vi beställde in lite vittvin och njöt av en fin men sval augustikväll. Det var roligt att se hur de fixat upp stranden med en massa lyktor och parasoll och strandstolar. Det kändes för en stund som om vi var någon annanstans än i Finland. Det var en halv evighet sedan vi hade umgåtts på fyrmanhand, så det som först skulle bli “en öl” blev några flaskor vin istället, oops! Men det var en av sommarens roligare kvällar, så det var helt klart värt det.

ä1

ä2

ä3

ä5

ä7

ä6

ä24

ä25

ä9

ä11

ä16

Bästa personer! ˆ

ä17

Om ungefär ett år får vi se dessa två gifta sig! ❤

One thought on “Ärtholmen

  1. Sonja September 14, 2015 / 4:44 pm

    Det va jättekiva kväll 🙂 ❤
    O iiik mindre än ett år 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s