Dagboksanteckningar

Gravid vecka 13

16.4.2019

Idag såg vi dig för första gången! Du poserade för oss som en filmstjärna och ville gärna visa din profil. Du sparkade och hoppade inuti mig. Tänk att det växer en liten människa inom mig! Mina ögon fylldes av tårar och jag klämde din pappas hand hårt när vi hörde dina stadiga hjärtslag. Du är bara 5 cm lång men betyder redan hela världen för oss. Jag börjar gråta bara jag tänker på dig och på hur lycklig jag är över att du faktiskt finns.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s