Marockansk frukost på riaden

I skrivande stund sitter jag på vårt favoritställe på riaden, nämligen på den högsta takterassen i solen. Här brukar vi sitta och bli serverade marockansk frukost, dricka färskpressad apelsinsaft och kaffe. Ibland kommer vi hit och spelar kort när moskéernas högtalare sprakar till och staden fylls av bönropen och himlen målas i harmoniska pastellnyanser precis innan solen sjunker ner. Nu just sitter vi faktiskt också och väntar på vår frukost, så jag passade på att gå igenom mina bilder från resan. Idag är det vår sista dag här under den nordafrikanska solen och om ett par timmar flyger vi redan hem. Det har varit en mycket händelserik, fin, spännande och avkopplande resa.

söndagenm5

Det är flera saker jag kommer att sakna. Men mest av allt är det nog värmen! 27 grader och sol i november kunde man ju bli van med. Det är stunder som dessa man funderar på frågan: Varför bor jag inte där det är varmt året runt?

söndagenm2

söndagenm1

söndagenm4

söndagenm3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s