4 – Min födelsedag

tumblr_no7otp9ji31qc3nl6o1_500

Idag är det min födelsedag! Firandet började redan på torsdagen när jag åkte till Sonjas nya hem där hon hade bakat en red velvet cake till mig och bjöd på rosa skumpa. På fredagen tillredde Daniel en lyxig middag med gös och på lördagen hade han planerat in en massa överraskningar, som t.ex. escape room, bio och rödvin på en bar med utsikt över hela staden. Idag, på min riktiga dag, blev det brunch på Meripaviljonki som är en otroligt fin restaurang som flyter på havet (!) och sedan besökte vi äntligen Kusamas utställning på HAM. Daniel hade ordnat så fint! Och dessutom råkade det sig att min pappa och hans fru också var på samma utställning, så de bjöd oss sedan på glögg efteråt. Det känns nog helt okej att fylla 27. Kanske.

Dagens bild:

liten

För ca 25 (?) år sedan när jag chillade och läste serietidningar i min snygga ljusröda velourdräkt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s