2 – Det bästa med oss

Och nu har vi redan kommit till andra december. Dagen har varit händelserik och bra. Ikväll öppnar vi en flaska bubbligt och äter något gott från Anton & Anton. Nu har min “födelsedags-extravaganza” börjat, som Daniel kallar det. På söndagen fyller jag år, men bortskämda jag blir firad fyra dagar i sträck. Lyxigt!

Dagens bild:

dandy

Foto-perfektionisten i mig skulle störa sig på vissa grejer i den här bilden, men jag tycker ändå om den för att den är äkta och naturlig. Den beskriver vårt förhållande ganska bra. Jag tror inte att det går en dag utan att vi skrattar tillsammans och det är det bästa med oss. Cheesy, but true.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s