Snö och detaljer från hemmet

Den här veckan kom snön tillbaka. Vackert, men jag skulle nog ha klarat mig utan snö. Jag hade redan hunnit få vårkänslor. Men det är ju trots allt ännu februari. Ändå njuter jag av att dagarna är längre och fåglarna kvittrar. Om ett par veckor är vi ju redan inne i en vårmånad!

Vi har länge talat om att vi gärna investerar i nordisk design och konst, nu när vi är vuxna. Så för ett par dagar sedan flyttade denna färgglada och söta Toikka-fågeln hem till oss.

Jag drömmer om örter, blommor och grönska i trädgården. Nu just ligger det ett tungt lager av blöt snö på gården, men alltid kan man planera och längta. Jag hoppas våra Rhododendron-buskar har överlevt denna vinter. Stackrarna fick en massa snö på sig nämligen.

Solen har tittat fram nu i några dagar och det gör mig så glad. Idag åkte jag till Plantagen och köpte större krukor för våra grönväxter, så att jag kan omplantera dem nu när ljuset har återvänt. Det är nog ännu lite för tidigt för förodling, men det var ändå roligt att lite planera vad för blommor och örter vi vill ha på vår gård denna vår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s