Heureka och sjukstuga

Söndag igen! Veckorna går fort. Förra söndagen besökte vi Heureka. Vi blev positivt överraskade när vi märkte att vi kom gratis in med Museikortet. Så bra! Det fanns mycket spännande att se och röra. Oliver fick bygga en egen träbil, vi lärde oss om jordens katastrofer och om artificiell intelligens. Och Daniel cyklade på den där cykeln högt uppe på en lina. Det var ganska nostalgiskt att besöka Heureka, då man senast hade varit där som barn.

På jobbet går det också framåt. Det känns som att jag har jobbat där i flera år redan, trots att det bara varit en månad. En kväll hade vi AW med kollegorna och åt supergoda bagels på Yeastiboi. Måste gå dit snart igen!

En kväll fick jag lust att måla, så vi åkte till K-Rauta och köpte målfärg. Sedan målade jag två pallar i en ljuvlig pastellfärg!

Sedan hände det; årets första sjukstuga. Ändå ganska fint att vi klarade oss hela januari utan någon förkylning. Men andra februari blev Oliver sjuk och vi turades om att sköta honom medan vi jobbade. Och på fredagen kom min mamma och hjälpte oss. Nu hoppas jag vi hålls friska resten av månaden.

På lördagen åkte vi till Vichtis! Solen sken och det kändes som vår i luften. Vi höll oss för det mesta inomhus, pga Olivers snuva, men det var ändå härligt att kunna åka till stugan efter en så lång paus. Nästa gång vi kommer dit har kanske all snö och is smultit! Det ser jag fram emot.

Oliver fick leka med Daniels föräldrar medan vi badade i strandbastun. Jag vågade inte ta ett dopp, men det var ändå skönt att bada bastu. Veckorna kommer nog att gå fort och snart är det vår igen.

Idag har vi bakat muffinsar, målat bastun, lekt, sett på Paw Patrol och tvättat kläder. Ute snöar det och våren känns mer avlägsen än igår.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s