Tulpaner, ljusa kvällar och hotell

Nu är det bara åtta dagar kvar av februari och sedan är vi redan inne på en vårmånad! Idag kände jag vår i luften. Fåglarna kvittrade och solen värmde. Det har varit lite tyst här på bloggen, för det känns som att det inte händer så mycket just nu. Det är mycket vardag här. Jobb, dagis, middag, barnprogram, lek, bastu, läggdags, jobb eller tv-serier när Oliver har somnat. Och repeat. Dessutom har vi igen fått sömnlösa nätter här. I en vecka har Oliver nu vaknat flera gånger under natten och ropat på oss. Varje natt! Vi hade redan vant oss vid hela nätter, så det känns lite jobbigt att komma tillbaka till det här.

Men annars så är jag så lycklig över att det nuförtiden är ljust ännu när man hämtar Oliver från dagis klockan 16. Vi har överlevt den mörkaste tiden, hurra!

Det är inte bara uppvak mitt i natten, nu har också morgnarna blivit tidigare och tidigare. Vi hinner ha en hel del program innan det är dags för dagis kl 8, som tex att pyssla, rita och bygga koja.

Förra lördagen fick vi ändå en paus från vardagen då Daniel och jag checkade in på hotell! Vi tog bussen och metron in till stan, checkade in på Glo Hotel Art, blev bjudna på varsitt glas vin av hotellet och gick på bio! Det var så galet länge sedan vi var på bio. Jag njöt varje sekund.

Efter bion tog vi hämtmat till rummet, öppnade en flaska bubbel och pratade till midnatt. Nästa morgon vaknade jag 9.30!! Och så fick vi hotellfrukost till rummet. En sån lyx!

Vårkänslor i luften idag. Hoppfullt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s