Andra november

Solen, vad jag blir glad av dig. Jag försöker tanka i mig så mycket som möjligt av det här skenet, ljuset, energin jag får av solen. November är här. Dagarna blir kortare och vi köper ljusslingor att hänga på balkongen. Vi gräver fram ljus och värmelyktor och förbereder oss för den mörkaste tiden. Ändå känns det ganska lätt och skönt just nu. Det har hänt en del förändringar på jobbfronten som får mig att pusta ut av lättnad och känna ett pirr i magen. Något jag har saknat en längre tid. Jag berättar mer en annan gång, kanske. Jag har väl aldrig riktigt bloggat om mitt jobb, så jag får se om jag kommer att göra det i fortsättningen heller Men allt känns bättre nu. Det är väl huvudsaken.

Ett såhär gulligt Halloweenkort fick jag hem från dagis. Det första kortet som Oliver har pysslat åt oss. Man blir ju nästan tårögd! Älskar speciellt ögonen på kortet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s