Söndagsutflykt

Förra söndagen mötte vi upp Sonja och Joni + deras barn för att gå på ett litet skogsäventyr i Grankullaskogar. Det är nog verkligen något magiskt med skogen på hösten. Frisk luft, glatt sällskap och vacker natur. Det var en mycket bra start på den dagen!

Lilla A sov i vagnen genom hela utflykten. Pojkarna sprang med sina pappor och Sonja och jag fick lite efterlängtad tumistid. Vi grillade korv vid en brasa och efter ett par timmar ute i skogen åkte vi hem. Även om det ibland känns tungt att vakna 5-6 tiden varje dag, så märker jag nog att dagarna blir mycket längre så. Man hinner göra så mycket mer och skapa många nya fina minnen under de där extratimmarna. För tre år sedan skulle vi nog inte ha träffats klockan 9 på en söndagsmorgon, men nu när vi gjorde det så hann vi med så mycket annat också den dagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s