Ett beslut

Nu när Oliver har fyllt ett år börjar han få sitt eget utseende. Hans ansiktsdrag blir allt tydligare och man kan redan föreställa sig hur han kanske kommer att se ut som äldre, vilket är spännande och fint. Det betyder ändå att jag slutar publicera bilder på hans ansikte här på bloggen. Det är något jag har tänkt på en längre stund och det kändes som rätt tillfälle nu när Oliver har fyllt ett år. Bloggen har alltid främst varit som en dagbok för mig och jag ville dokumentera hans babyår här, så att jag i framtiden skulle kunna läsa och se hur vi hade det. Men bloggen är inte min privata dagbok, så det här känns ändå som rätt beslut nu när han inte längre är någon baby. Bloggen fortsätter ändå som vanligt med vardagsbetraktelser, funderingar och foton.

4 thoughts on “Ett beslut

 1. Mirre - Sweetwords November 26, 2020 / 11:26 pm

  Ja bloggen är verkligen som en dagbok, =D man får skriva bner sina tankr och även integrera med läsarna

  • amanda sofia November 28, 2020 / 7:46 pm

   Jaa precis. Det är roligt att kunna samla sina tankar och händelser på ett ställe ☺️

 2. Fina Christina November 27, 2020 / 12:01 pm

  Det beslutet tog jag också nu här i november. Att låta de sociala medierna fortsätta handla om bara mig och den jag är utanför mammarollen. Så skönt! 🙂

  • amanda sofia November 28, 2020 / 7:49 pm

   Jaa, det läste jag faktiskt i din blogg och kände igen tankarna du hade kring det ☺️ Viktigt och skönt att också fokusera på sig själv och sina intressen. Även om det kanske blir mer utmanande att hitta på ämnen att skriva om, eller vi får väl se hur det går 😅

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s