Novembermörkret

Vi har nu två födelsedagskalas bakom oss. Helt jätteroligt att få fira Oliver och att träffa bådas familjer, men ändå rätt skönt att inte ha några kalas mer de kommande veckosluten. Oliver kommer ju snart tro att han får gåvor och kalas varje lördag. Och nästa lördag är det dessutom hans riktiga födelsedag.

Nu är november här. Mörkret trycker och tränger sig på. Det skymmer redan klockan tre och jag är orolig för tröttheten som kommer den här tiden på året. Det gäller att skapa små glädjeämnen i vardagen för att orka igenom den här vintern. Varje dag kan ju inte vara ett kalas, så det får istället bli utsökta middagar i ljussken, promenader medan det är ljust, sträckläsning av bra böcker (läste ut nyaste Kepler på två dygn, så spännande!), matlagning, nya recept, nätshopping och yoga på kvällarna. Det ska nog bli bra. Vi kommer att klara av novembermörkret också i år.

2 thoughts on “Novembermörkret

  1. Mirre - Sweetwords November 1, 2020 / 10:18 pm

    hehe ja blir ju så det är lite lika här, vår tös fyller 23 nov och fram till jul brukar de blir lite efterstläntade paket som ej kunnat gratta och detta år blir det väl än mer så

    • amanda sofia November 3, 2020 / 5:56 pm

      Haha ojdå. Men bra tid på året att fira och ordna kalas då det annars är så mörkt och kallt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s