Höst i juli och jobbiga faser

Solen skiner nu äntligen och jag hoppas att sommarvädret nu fortsätter. Det kändes inte alls mysigt med höststorm och regn i början av juli. Men om man ska tro väderleksrapporten ser det ju lovande ut!

Vi har nu igen haft program nästan varje dag. Det har varit så roligt att träffa människor men Oliver har nu de senaste dagarna varit på riktigt dåligt humör. Han är vanligtvis väldigt glad och nöjd, men har helt tydligt någon fas på gång. Han provar kanske lite sin makt och försöker bestämma och kommendera. Kan så små redan komma i trotsålder? Jobbigt är det. Men kanske det bara är en fas och snart blir allt normalt igen?

Innan läggdags läste Daniel en fotobok som jag gett till honom som bröllopsdagsgåva. Oliver var mycket fascinerad av vår Japanresa.

I morfars famn lugnade sig Oliver äntligen. Min pappa hade köpt någon rolig trumma som de provade tillsammans. Bra att det finns andra famnar att lugna sig i när inget riktigt duger.

4 thoughts on “Höst i juli och jobbiga faser

 1. Mirre - Sweetwords July 12, 2020 / 11:22 pm

  Ja det ser mer lovande ut för oss med, det verkar som det vänder mot torsdag för oss =D

  • amanda sofia July 13, 2020 / 10:28 am

   Ljuvligt! Kanske sommarvärmen kommer tillbaka ❤️👌🏼

 2. Fina Christina July 16, 2020 / 7:11 am

  Kan rekommendera appen växa och upptäcka. Kostar några euron att ladda ner men finns mycket intressant läsning där kring barns utveckling och deras utvecklingssprång. Ofta är det så för oss när jag funderat varför han varit extra grinig eller så att jag kollat appen och insett att han är mitt i ett språng och kan vara extra känslig.

  • amanda sofia July 16, 2020 / 11:26 am

   Oj tack för tipset! Det sku faktiskt vara intressant att läsa mer om kommande faser så att man kan vara lite förberedd 😅 ska definitivt ladda ner appen ☺️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s