Juniveckoslut

Tänk att vi nu redan har inlett midsommarveckan. Som vanligt är jag rädd för att tiden ska gå för fort. Men nu ska jag sluta stressa om det och bara njuta. Jag älskar dessa ljusa junikvällar! När vi har lagt Oliver för natten brukar vi grilla och äta middag utomhus.

Vissa kvällar tar jag också ett kvällsdopp! Sjön börjar vara ganska varm nu. Får se hur kallt havsvattnet kommer att kännas nu när jag har vant mig vid sjötemperatur.

På lördagen firade vi att vi varit gifta i två år! Själva bröllopsdagen är egentligen imorgon, dvs. 16.6, men vi ville ändå fira på lördagen. Daniel lagade en utsökt middag (surf&turf) och jag fick äntligen dricka en Aperol spriz (som jag saknade förra sommaren).

Daniels mamma köpte ett lekrum/slott till Oliver! Där trivs han så bra och älskar att leka med sakerna på väggen. Han är nu i en fas att han älskar att föra oljud och smälla saker (trots att han blir livrädd om någon annan orsakar höga ljud). I lekslottet finns en många leksaker som han kan smälla och snurra på!

Frukost i solen med HBL och Duellen medan Oliver sov sin första dagssömn på söndagen. Oliver har annars nu någon ny grej att han vägrar sova dagssömn. Jätteroligt. Igår och idag tog det över en timme innan han somnade, trots att han gnuggade sig i ögonen och var helt tydligt trött.

På söndagen åkte vi in till byn och åt glass med Olivers farfar! Oliver fick till och med sitta på hans motorcykel. Spännande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s