Ett dygn i Ekenäs

På torsdagen åkte jag med Oliver på ett litet miniäventyr till Ekenäs för att hälsa på min mamma. Det är alltid lika idylliskt i den lilla staden! Jag älskar att gå omkring i gamla stan, där min mamma bor. Det känns som om man är mitt i någon Astrid Lindgren-bok.

Sommaren är definitivt som vackrast just nu med alla blommor och dofter!

Havet glittrade, stranden var fylld av folk och termometern visade att det var 23 grader i skuggan. Högsommarvärme i juni! I år kommer vi nog att spendera mycket tid i skuggan med Oliver. Om bara 6 dagar börjar Daniels semester! Då kan vi åka på olika utflykter hela sommaren. Jag märker att jag börjar längta efter resor, äventyr och utfärder nu när vi tillbringat så otroligt mycket tid hemma. Först var det en jobbig graviditet, sedan var det en massa problem i början av babylivet och när vi äntligen skulle bli aktiva och gå på öppna dagis och annat så kom coronan.. Men som tur är det nu sommar och allt börjar kännas normalt igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s