Äppelpaj

Daniel bakade en jättegod äppelpaj för att lindra söndagsångesten. Egentligen har jag nog ingen söndagsångest (är ju dessutom föräldraledig) men klart jag hellre väljer att fortsätta ha veckoslut så att båda är lediga OCH så att tystnaden skulle fortsätta här hemma, dvs. inga oljud från bygget. Men om två veckor flyttar vi ut till landet där vi bor mitt i naturen med vy över sjön. Där vi grillar våra middagar och kan ta ett morgondopp varje morgon. Där det enda brummande ljudet kommer från enstaka båtar som kör förbi.

2 thoughts on “Äppelpaj

  1. Ulrika May 18, 2020 / 6:17 am

    vilken vacker paj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s