Min första morsdag

Igår firade vi min första morsdag som mamma. Det kändes så fint och stort. Jag kommer alltid att minnas den dagen. Den började såklart med sovmorgon! Halv nie steg jag ändå upp för att jag hörde Olivers glada tjut från vardagsrummet. Daniel hade beställt brunchkass från Anton & Anton och en otroligt vacker blombukett från Wild Things Helsinki.

Klockan 13 hade vi ett videosamtal med min mamma och mina bröder med familj. Det var så roligt att ”se” alla igen efter en väldigt lång paus!

De hade lovat regn till morsdagen men som en glad överraskning sken solen hela dagen. Vi gick såklart ut på promenad i det fina vädret. Daniel plockade vitsippor istället för Oliver. Nästa år kan Oliver plocka vitsipporna själv, så fint!

När vi kommit hem från promenaden var det dags för pavlova och champagne. Wow! Daniel hade aldrig tidigare bakat en pavlova, så jag var väldigt imponerad. Den innehöll hallonsylt, lemoncurd, blåbär, hallon, jordgubbar och vispgrädde. SÅ gott och vackert!

Dessutom fick jag som gåva ett par Infinity hoops från Gauhar. Så fina! Och tidlösa. Jag kommer alltid att tänka på min första morsdag när jag bär dem. Och så fick jag också en prenumeration på tidningen Skriva! Så bortskämd jag blev.

Det bästa med hela dagen var stämningen och kärleken. Daniel var nervös och stressad för att han ville att dagen skulle vara perfekt (så sött!) och Oliver var bara ett enda stort leende hela dagen. Jag är så lyckligt lottad och tacksam för min lilla familj❤️

4 thoughts on “Min första morsdag

 1. Mirre - Sweetwords May 11, 2020 / 2:19 pm

  Men alltså jag måste missa helt, men är det inte morsdag den 31:e? så fint du vart firad, det är speciell känsla första ggn man får fira det

  • amanda sofia May 11, 2020 / 3:04 pm

   Av någon anledning firar vi på olika dagar i Finland o Sverige! Helt jättekonstigt ☺️ jaa verkligen speciell känsla 🥰

 2. Fina Christina May 12, 2020 / 9:50 am

  Vilken härlig morsdag du fick. Ruskvädret kom till Österbotten istället så det regnade och snöade hela dagen. Men fick ju med gott samvete njuta inne då av min andra morsdag.

  • amanda sofia May 12, 2020 / 2:07 pm

   Äsch vad synd! Men hoppas du ändå hade en fin och mysig morsdag ☺️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s