Stickade små leksaker

Jag har aldrig varit bra på handarbete. När jag var gravid försökte jag bli en såndän harmonisk person som stickar en babyfilt till sitt blivande barn. Jag skulle först sticka 24 små lappar som skulle bli ett lapptäcke. Istället blev det åtta lite sneda och stora lappar som min mamma fick sticka ihop flera månader efter att Oliver hade fötts. Stickandet var nog terapeutiskt men kanske ändå inte helt min grej? Det är däremot helt min mammas grej! Hon producerar flera sockor, vantar, mössor och leksaker om dagen. Se så fina leksaker hon hade stickat till Oliver! Han blev väldigt glad och träringarna smakar gott och känns bra mot tandköttet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s