Popcorn och vin vid sjön

Mitt nyårslöfte var att Daniel och jag skulle gå på datenight minst en gång i månaden. På vår första dejt i december blev det bio, på vår andra dejt i januari blev det brunch och på tredje dejten i februari blev det bio igen! I mars kunde vi inte ha någon barnfri datenight på grund av coronan såklart. Så nu i april fick det istället bli en lite annorlunda date med vin och popcorn nere vid sjön och ett bastubad. Lyxigt och avkopplande det också! Men åh vad jag saknar att gå på bio, att ta en god drink på någon uteservering och att äta satsad mat på restaurang (även om maten Daniel lagar ofta är godare, men det är ju stämningen och upplevelsen av att vara på restaurang jag saknar). Men den tiden kommer nog ännu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s