Tips på underhållande tv-serier

I dessa tider när man måste stanna hemma så kan det vara skönt att ha något annat att tänka på än Corona och alla dess följder. Här kommer några feel-good-serietips:

A million little things

En amerikansk dramaserie som handlar om en grupp vänner i Boston. Jag tycker om stämningen i serien och den är lätt att titta på. Finns på Cmore.

This is us

Hyllad dramakomediserie om en grupp människor med samma födelsedagsdatum som går igenom olika svårigheter i livet. En av de bättre dramaserierna jag har sett! När jag var gravid och tittade på det så grät jag vid varje avsnitt. Finns på Ruutu. Vet inte om alla säsonger finns där eller bara de nyaste? Den har fått 8,7 av 10 på imdb, vilket säger ganska mycket.

Little Women

Jag älskade boken och filmen när jag var liten och kunde se på den flera gånger efter varandra. Nu har denna klassiker blivit till en miniserie. Lika bra som filmen, om inte bättre! Finns på Cmore.

Workin moms

En komediserie som jag skrattar högt till. Handlar om 30-åriga mammor i olika livssituationer i Toronto. Finns på Netflix.

Better Things

Åh, det har kommit nya avsnitt av denna serie! Fjärde säsongen finns nu på HBO. En dramakomedi serie som handlar om en mamma och hennes tre döttrar. Låter kanske inte så spännande men dialogen och karaktärerna är så bra att man alltid vill se ett till avsnitt och ett till. Och så älskar jag serier som utspelar sig i Los Angeles.

My brilliant friend

Läste bokserien förra året och tyckte mycket om den. Tv-serien var förvånansvärt bra och karaktärerna var trovärdiga. Jag har inte ännu sett andra säsongen. Finns på HBO. 

Atypical

En familjekomedi som handlar om autism. Lätt och underhållande. Finns på Netflix.

Lovesick

En brittisk dramakomedi om tre vänner och kärlek. Jag tyckte om relationerna och karaktärerna. Finns på Netflix.

Virgin River

En idyllisk serie om en sjukskötare som flyttar till en liten by från Los Angeles. Mysig och ganska lättsam. Finns på Netflix.

Gilmore Girls

En klassiker från år 2000! Jag vet inte ens hur många gånger jag har sett igenom denna serie. Den får en åtminstone att må bättre mitt i denna pandemi. Finns på Netflix.

Babies

Rekommenderar åt alla som har en liten baby. Och andra som är intresserade av hur babyn utvecklas under sitt första levnadsår. Intressant fakta! Finns på Netflix.

Bonusfamiljen

Lättsam och rolig, svensk komedi om familjer och relationer. Finns på Netflix. Vet dock inte om alla säsonger finns där?

2 thoughts on “Tips på underhållande tv-serier

    • amanda sofia March 19, 2020 / 12:35 pm

      Vad kul om du har nytta av tipsen! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s