Fotoutmaning

Något jag saknar väldigt mycket just nu är att fota. Det är så grått och trist där ute så det finns inte riktigt något fint att föreviga på bild. Och så är det ju svårt att hitta tid för det. Men jag har bestämt mig för att prioritera sådant jag älskar och sådant som gör mig till mig. Så det är nu dags att ta tag i saken!

För en tid sedan gjorde jag en fotoutmaning här på bloggen. Trots att det tog hundra år att slutföra projektet (och då hade jag inte ens en baby!) så var det ändå roligt med olika teman. Jag tror att jag definitivt måste söka en ny fotoutmaning och börja jobba med den för att få tillbaka den där kreativa kicken av att fundera ut och skapa bilder. Här var temat och bilderna i förra utmaningen:

  1. Kväll

2. Självporträtt

3. På gatan

4. Blått

5. Skugga

6. Ljus

7. Färggrant

8. Siluett

9. Närbild

10. Årstid

11. Porträtt

12. Ögon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s