Vacciner och arga blickar

Jag förstår inte hur han kan växa så fort! Oliver hade sin 3-månaders kontroll på tisdagen och hälsovårdaren skrattade till när hon såg hans kurva. Han hade tydligen gått upp i vikt mer än tidigare och var nu på plussidan av sin kurva. Det beror antagligen på att han nu får tillräckligt med mjölk från mig då inflammationen har läkt. Yay! Han vägde nu 6,62 kg och var 61,7 cm lång. Han fick tre vacciner också varav ena (Rota) har gett honom magbesvär. Stackarn!

Jag har fått höra några gånger att vi har samma arga/irriterade blick ibland. Och så har vi tydligen samma temperament: man är alltid antingen jätteglad eller jättearg. Och det kan växla väldigt fort mellan dessa två. Stackars Daniel!

4 thoughts on “Vacciner och arga blickar

 1. Caroline February 13, 2020 / 7:42 pm

  Åh så fin han är. Underbara ögon!
  Nova fick sina vacciner idag också. Har inte än *tar i alla träd i skogen* märkt av några biverkningar, förutom att hon sovit bättre (välbehövt för oss alla). Tråkigt att han reagerade på rota-vaccinet, hoppas det går om snabbt. Och ja, YEY för att din mörker räcker till och blir över. 😀 ❤

  • amanda sofia February 14, 2020 / 10:37 am

   Tack Caroline 🥰 oj vilken tur att hon inte fick biverkningar! Jag hoppades också att han sku sova bättre men det blev nog helt tvärtom 😅 men jo det borde ju nog gå om inom en vecka! Haha ja precis 😂

  • amanda sofia February 14, 2020 / 10:39 am

   Jaa det stämmer! Hellre lite biverkningar än själva sjukdomen ☺️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s