Stuglivet och vinterbad

På veckoslutet besökte vi igen vår stuga i Vichtis. Vi fick bada bastu när Daniels föräldrar tog hand om Oliver i ett par timmar. Lyxigt! Oliver verkar också trivas i stugan. Senast vi var där var han så liten att han inte riktigt reagerade på att vi inte var hemma. Men nu när han observerar sin omgivning så noggrant så svängde han hela tiden på huvudet och kollade runt sig i stugan. Han förstod helt tydligt att vi var på ett nytt ställe. Han somnade mycket snabbare än hemma så vi kan dra den slutsatsen att även han njöt av stuglivet och lugnet.

Även om det inte varit den kallaste vintern så hade det ändå bildats lite is på sjön. Daniel gick och vinterbadade när vi var i bastun. Vanligtvis skulle jag kanske ha vågat men ides inte riskera att få ny bröstinflammation. För några år sedan vinterbadade jag första gången. Det var inte alls så hemskt som jag trodde att det skulle vara! Faktiskt ganska skönt efteråt.

2 thoughts on “Stuglivet och vinterbad

  1. Mirre - Sweetwords February 12, 2020 / 11:20 pm

    Första tanken tänker man OMG vad kallt, men kanske inte är det då. Samt älskar bilden med koppen =D

    • amanda sofia February 13, 2020 / 3:34 pm

      Haha alltså det är väldigt väldigt kallt stunden man doppar sig men direkt då man stiger upp ur vattnet blir kroppen helt varm och man glömmer det kalla. 😀 rekommenderar att prova någon gång! Tack Mirre ☺️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s