De bästa komplimangerna

Imorse tog vi metron in till centrum och blev bjudna på en jättegod frukost. Det är så ljuvligt med vänner som bryr sig om ens barn! Jag hade inte tidigare förstått att det kan vara så rörande och betydelsefullt som det är. Vi åt frukost på caféet Kuuma i Kämp. Supergott! Och så fick jag höra de två bästa komplimangerna man kan höra nuförtiden: ”Oj så han har vuxit!” och ”Men du ser inte alls trött ut. Du ser helt ut som förr” Yay!

Fun fact: Tessi och jag är gamla brevvänner. Vi ”träffades” på nätet när vi var typ 10-11 år gamla och chattade på en sida som hette Funplanet. Efter det började vi skriva brev till varandra och med åren har vi blivit ännu närmare. Nu 20 år senare är hon fortfarande en av mina bästa vänner!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s