Första gången i Vichtis

Det är flera, flera månader sedan vi övernattade i Vichtis. Jag har saknat vår stuga och sjön och skogen och bastun och allt så mycket. Men nu hade vi äntligen möjlighet att åka hit! Vi kom hit på självständighetsdagen och åker hem imorgon. Trots värkar och att jag inte riktigt får bada bastu ännu så känns det så skönt med miljöombyte och att äntligen få vara här. Det var så roligt att introducera stugan till Oliver. Han förstod kanske inte helt vart vi hade kommit men här kommer han att tillbringa alla sina somrar och de flesta loven och veckosluten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s