Fredag på balkongen

Glad fredag! Jobbdatorn är nu avstängd, Daniel lagar mat i köket och det växer jordgubbar på vår balkong. Det känns som att alla andra njuter av semester nu medan man stressar ensam på jobbet. Men så känns det väl alltid i juli? Det är sällan de som inte har semester som laddar upp bilder på Instagram. Och om ett par veckor är det vår tur att njuta av en minisemester! Och det galna är ju att min mammaledighet börjar om ett par månader. Hur kan tiden gå så fort??

Snart är maten färdig och vi ska se resten av Stranger things avsnitten och kanske spela lite Crash Team Racing. Perfekt fredagsprogram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s