Första bröllopsdagen

Fotograf: Emilia Nyberg

Ett år sen världens bästa dag! Jag förstår inte ännu heller att det är redan ett år sen. Allt under den dagen var perfekt och idag när jag tittade på bilderna från bröllopet började jag gråta av tanken att jag aldrig mer får uppleva den dagen. Jobbigt med hormoner då man annars också är så känslig.. Men som tur har jag världens bästa man som tröstar mig, för mig på båtutflykter, lagar sjukt god mat, eldar i bastun och ger mig fina gåvor. Det har varit en perfekt första bröllopsdag med 27 grader i Vichtis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s