Magen

Och plötsligt var den där! Bilden är tagen på söndagen och det var första gången jag märkte hur stor den blivit. Jag har känt mig svullen och större än normalt sedan Japanresan, dvs. ungefär kring vecka 6-7 men det var nog i vecka 15 som magen ploppade ut ordentligt. Och nu har den fortsatt att växa sedan söndagen. Helt otroligt! Jag undrar hur det kommer att se ut och kännas i vecka 35 eller 40 då jag tycker att den redan är ganska stor. Dessutom är jag bara 163 cm lång så jag vet inte hur mycket utrymme den har att växa? Vi får väl se! Det känns så galet och obeskrivligt fint att en liten, liten person håller på att växa där inne.

Jag är nu alltså inne i vecka 16 och som det kanske märks har jag tänkt blogga aktivare nu eftersom jag vill dokumentera den här graviditeten så att jag många år senare kan bläddra bakåt och ha allt nedskrivet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s