Melankolisk höstlåt om sommaren

IMG_1913

Som jag skrev i det här inlägget uppträdde mina två bröder med en så fin sång på vårt bröllop. Jag blir tårögd varje gång jag lyssnar på den. De här två bröderna har alltid älskat att skriva låtar och spela gitarr och jag har alltid varit så stolt över dem. Som liten bodde jag i ett skede i rummet bredvid min äldsta bror Fredrik och varje kväll hördes gitarrspel och munspel genom väggen. Många småsyskon kunde ha blivit störda på det, men jag kände mig som hans största fan, så jag tyckte bara att det var roligt att höra hans nya låtar klinga genom väggarna. Nu, 15 år senare, älskar jag fortfarande att höra både gamla och nya låtar han skapat. Den här veckan kunde jag höra hans låt även i radion!

Här kan man lyssna på låten.  Det är först en intervju men vid 11.46 framåt kan man höra låten.

Och här kan man rösta på den så att den kommer vidare på Vegatoppen.

IMG_0422

IMG_0430

IMG_0417

IMG_0425

Bilderna är tagna för ett par veckor sedan då jag och Daniel besökte bröderna då de övernattade i vår stuga och spelade in låtar tillsammans. Ibland undrar jag nog varför jag inte alls är musikalisk?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s