Bröllopsveckan och ett nytt jobb

bröllopsskor

örhängen

naglarna

Under bröllopsveckan var det mycket på gång. Det var inte bara bröllopet som snurrade i tankarna utan det råkade sig att en rekryterare kontaktade mig ett par veckor innan den stora dagen och ville gärna ha mig på intervju. Så jag var dessutom mitt inne i en rekryteringsprocess med två intervjuer och olika förhandsuppgifter då vi fixade de sista grejerna inför lördagen.

Veckan innan bröllopet (eller under “Bröllopsveckan”) fixade vi bl.a. detta:

  • Övning i Tyska kyrkan – tyckte verkligen om den kyrkan! Den var inte alls för stor och läget var ju perfekt för porträttfotografering efter vigseln.
  • Jag fixade naglarna i en salong. Jag hade inte tänkt göra det, men eftersom jag hade credits på mitt Timma-konto och aldrig varit på manikyr tänkte jag att nu om någonsin var det ju dags! Det fick bli en svag ljusröd gellackning.
  • Köpte sista sakerna (plastglas till bålen, ingredienser till bålen, alkoholfria drickor, bålskålar)
  • Förde alkoholen och dekorationer till bröllopslokalen (eller okej, Daniel och hans bestmen gjorde det)
  • Gjorde sista ändringarna i bordsplaceringen
  • Försökte njuta av varje stund före bröllopet

På fredagen när Daniel och jag hade sagt hejdå till varann (vi valde att sova på skilda ställen natten innan bröllopet) fick jag ett telefonsamtal från Sverige; Jag fick jobbet! Så i augusti börjar jag som Digital Marketing Coordinator för ett svenskt företag med finskt kontor vid Esplanaden. Jag trivdes verkligen på mitt förra jobb, men det känns helt rätt att gå mot nya utmaningar i höst. Man måste ju alltid sträva framåt och det kunde inte ha kommit vid ett lämpligare tillfälle (trots att det stundvis kändes överväldigande att ordna bröllop och förbereda sig inför intervjuer). Nu får jag njuta av sommaren i ungefär sex veckor och fortsätta leva i vår bröllopsbubbla innan det blir start på det nya jobbet.

IMG_1421

Sista lunchen tillsammans som ogifta – Så god laxsoppa på Maxill!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s