Vårkänslor i Vichtis

stuga1.JPG

Förra året firade vi påsk i Los Angeles, det här året firar vi den i Vichtis. Det känns så otroligt lyxigt att få 4 sovmorgnar och lediga dagar i rad. Och att få tillbringa dem här ute i naturen. Det börjar nästan kännas som vårt andra hem nu.

påsk1

Nu är vi halvvägs in på påsklovet och vi har hunnit äta en massa godis, choklad, påskmat och för några minuter sedan åt vi årets första sparris. Jag har läst, skrivit, sovit, bara njutit av ledigheten och så har vi gått på promenader på isen, sett på serien Jättekiva, spelat Trivial Pursuit, badat bastu och umgåtts. Solen värmer där ute och våren är riktigt, riktigt snart här. Nästa gång vi kommer hit tror jag att knopparna redan har brustit och snön har antagligen smält.

stuga2

stuga3

påskägg1

satuopasi

videkissor

tulpanerpåsk

danielpåtrappan.JPG

philipteir

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s