Bubbel, Bachelor och Vichtis

Photo 26-01-2018, 21.30.37.jpg

Skönt med veckoslut! Även om jag verkligen tycker om mitt jobb (och dessutom flyttar vi till nya och fräscha kontorsutrymmen på måndagen!) finns det inget bättre än att stänga av jobbdatorn på fredagseftermiddag och fem minuter senare träffa upp Sonja för att dricka bubbligt, äta nepalesisk mat och tala om allt från presidentvalet till gamla minnen och livet och Bachelor.

Photo 27-01-2018, 14.54.05

Och idag när Daniel hade vaknat satte vi oss i hans lånebil (han får snart en splitterny bil via jobbet!) och körde till Vichtis. Vi har inte varit här sedan vi spenderade en hel vecka här och jobbade på distans. Det är ca 3-4 veckor sedan, men det känns på något sätt som en lång tid. Vi eldade direkt i strandbastun medan enorma, blöta snöflingor vällde ner omkring oss. Det känns alltid som en för kort tid att komma hit bara för en natt, men det är ändå bättre än ingenting. Jag är så glad att Daniel nu kommer att ha en egen bil, vilket betyder att vi kommer att kunna åka hit helt när vi vill utan att behöva låna bil från någon eller tänka på när bussarna går. Så skönt!

Photo 27-01-2018, 15.40.45

Photo 27-01-2018, 15.46.36

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s