28 år

Nästa gång jag fyller år tänker jag försöka vara utomlands, långt borta från slask, minusgrader och mörker. Men trots en grå måndag har min födelsedag ändå varit mycket bra. Daniel har skämt bort mig med middag på Maxill, bakelse från Anton&Anton, glögg och presenter. Och på lördagen bjöd han dessutom mig på brunch och bio. Han brukar vara lite stressad när min födelsedag närmar sig, för han vet hurdant födelsedagsmonster jag är. Ibland har jag oerhört höga förväntningar och inget får gå på fel på min dag. Hmm, det kan ju inte vara så lätt att leva med mig.

Men ja, jag kan inte ännu heller förstå att jag fyller 28 år. Och om två är är jag redan 30.

Det har varit och kommer att vara en hel del festligheter inom den närmaste framtiden. Finland fyller ju 100, imorgon bär det av på en satsad fest med lång klänning, frack, trerättersmiddag och open bar. Det ska bli spännande! Jag tror vi kommer att vara över 100 personer där. Förra fredagen var det också liknande koncept, men i mindre skala, då Daniels förening ordnade en två-årsfest. Det var roligt att se alla igen, då det egentligen varit en förvånansvärt lugn och festfri höst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s