Le Jardin Secret

kaktusar

Efter att ha gått igenom otaliga souks och vänt på alla tekannor, färggranna tallrikar och doftat på olika kryddor kan det vara skönt med en liten paus från handlarnas tjatiga rop och alla intryck. Le Jardin Secret är perfekt för det ändamålet. Vi råkade stöta på stället då vi vandrade omkring bland gränderna och tänkte “varför inte?” när vi såg ingången till parken. Vi betalade några dirham för att komma in och möttes av en grön, harmonisk oas med porlande bäckar, vackra kaktusar och träd fyllda med apelsiner.

marocco3

apelsin

grönt

Efter vårt besök till den lilla parken gick vi några meter och kom till Café Arabe, där de serverade en blandning av marockanska och italienska smaker. Där åt vi en god pasta och till min förvåning lärde jag mig att tycka om oliver just där och då. Det är så konstigt. En dag går man och tycker illa om oliver och nästa dag är det hur gott som helst.

cafearab

cafearabe2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s