Högljudda flygplan och bubblor

För ett par veckor sedan samlades vi med halva Helsingfors i Eiraparken för att se på flygplansshowen. Vi beundrade flygplanen, var förskräckta av det höga ljudet och öppnade några flaskor bubbligt medan vi catchade up med vänner. Efteråt gick vi till Holiday och drack några obligatoriska aperol spritz till äran av att sommaren äntligen börjat. Jag älskar hur det vimlar av liv i Helsingfors under sommaren. Var håller sig alla människor resten av året? Inne på soffan framför Netflix?

IMG_0757

IMG_0766

IMG_0771

Imorgon är det redan midsommar! Vi ska äntligen, äntligen åka till min happy place. Jag har inte varit där sedan förra juli då Daniel gick darrande ner på knä och friade (!). På min happy place ska vi grilla, spela olika spel, dricka drinkar, äta tårta, bada bastu, bruncha och bara njuta av skärgården och midsommaren. Perfekt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s