Middagar, beer pong och sommar

vichtisfrukost1

IMG_0434

IMG_0450

IMG_0453

IMG_0469

IMG_0475

IMG_0478

IMG_0515

IMG_0519

IMG_0526

Trots att det inte just nu känns som sommar, sådär vädermässigt, så måste man ju medge att sommaren nu har börjat. Det är ju faktiskt juni! Det har inte varit så många varma dagar, men ändå har sommaren börjat bra tycker jag. Vi har igen kommit igång med vår tradition som innebär att vi lagar trerättersmiddagar och spelar beer pong i roligt sällskap. Nästa gång är det vår tur att ordna middagen! Sedan har vi hunnit spendera några dagar i Vichtis och gått på promenader längs havet, inlett grillsäsongen samt druckit några glas skumpa för att det ju alltid finns något att fira! Och imorgon dricker vi igen skumpa då vi firar att jag är färdig med mina studier.

One thought on “Middagar, beer pong och sommar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s