Farmers’ Market och en cool bar

IMG_9071

IMG_9075

IMG_9078

 

17976763_10155028800625867_1919887693_o

IMG_9088

Ett måste då man besöker Los Angeles är nog definitivt Farmers’ Market i Hollywood. Det är öppet varje söndag och där kan man gå och smaka på en massa närproducerade frukter och ingredienser. Aldrig har jag ätit så saftiga apelsiner som där eller druckit lika god färskpressad lemonade, eller ätit lika goda quesadillas med så äkta smaker. Efter Farmers’ Market körde vi till the Grove där vi gick i butiker, drack lite till lemonade och shoppade. På kvällen drack vi skumpa i en jättecool bar i Santa Monica. Det var som ett stort vardagsrum fyllt med soffor och tv-skärmar och de spelade just sådan musik vi älskade när vi var yngre. Och dessutom fick Daniel se på NHL-matchen trots att det var San José Sharks som spelade, dvs. rivalerna till LA Kings. Allt som allt en lyckad dag och kväll.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s