Snart åker vi till Los Angeles!

c1

Jag kan inte förstå att det bara är 21 dagar tills vi åker på vår efterlängtade resa. Om tre veckor flyger vi alltså till Los Angeles! Jag är så löjligt förväntansfull inför resan. Länge funderade vi om vi hellre ville åka till ett nytt land eller en ny stad eftersom vi ju drömmer om att se så många städer och områden som möjligt under vår livstid. Men när det var dags att bestämma destinationen kunde vi inte tysta ner vår Kaliforniensaknad, vilket fick avgöra saken. Och vi kunde inte vara lyckligare över beslutet! Vi kommer att stanna en vecka i Los Angeles och övernatta ett par dagar i San Diego. Jag längtar så efter känslan att gå omkring i Santa Monica, åka bil längs Highway 1, blicka ut över Stilla havet och bara få känna den där känslan igen. Den där känslan att här borde vi ju alltid vara. Direkt efter vår förra resa till Kalifornien lovade vi oss själva att vi skulle återvända så fort som möjligt. Och nu har det faktiskt gått två år, vilket gör det till ett utmärkt tillfälle att åka tillbaka. Sol, hav, berg, palmer, kultur. Kalifornien, snart kommer vi!

img_6777

img_6699

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s