Inspirational quotes och superhjältar

Ibland är det helt okej att rama in några cheesy inspirational quotes för att påminna sig själv om vad som är viktigt här i livet. Och något annat man också borde och ska fylla sin lägenhet med: snittblommor och grönväxter. Inga växter lever mer än ett par veckor hos oss, så därför passar kaktusar utmärkt till detta hushåll. Och så ska jag faktiskt försöka bli bättre på att ta hand om växter.

domore

narciss

Men annars då? Min handledare skrev att han gjorde en sista check av min gradu under sin sons match och att pappan bredvid honom blev väldigt intresserad av mina resultat. Sedan gratulerade han mig för ett bra ämnesval! Det var skönt att höra eftersom jag i vissa omgångar oroat mig för att ämnet varit för “out there”. Och så var jag lite rädd att jag skulle få aversioner mot Marvel-filmer och tv-serier, men det har verkligen inte hänt.

Ikväll ska jag gå igenom sista källhänvisningarna och svära över sidonumreringen och word, men sen ska jag skicka in den. Usch, det känns nervöst. Men såklart också befriande!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s