Tidig lördag

Efter sju timmars sömn vaknade jag 7.55 på en lördagmorgon och började plötsligt baka morotssemlor till frukost. Jag kände inte alls igen mig själv när jag satt här på soffan i gryningen och smuttade på mitt kaffe och kände mig gammal. Men plötsligt fylldes lägenheten av en bränd lukt och jag insåg att jag hade glömt bort semlorna och haft dem 12 minuter för länge i ugnen. Sen försvann den där obekanta känslan ganska snabbt.

chokladfondue

skumpaochblommor

Igår bjöd jag Sonja över till oss för att äta pizza, dricka skumpa, äta choklad fondue och se på en lättsam komedi till äran av vändagen. Och idag ska Daniel och jag på middag till ett par vänner i Esbo. Jag har lagt märke till att veckosluten alltid känns mycket längre då vi är i stan än när vi är i Vichtis. När vi är i Vichtis blinkar vi en gång och sen är det redan söndagkväll. Men det beror nog på att när vi stannar i stan har vi oftast en hel del program inplanerat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s